Bestelformulier werkboek Werken met Passie

Bestel nu het werkboek ‘Werken met passie met de Birkman-methodiek’ van Rik Bekking en Rick Willemsen via onderstaand bestelformulier. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met daarin instructies over de betaling. Zodra we je betaling hebben ontvangen, sturen we de werkboeken naar je toe. Je ontvangt per e-mail een factuur. De werkboeken worden per doos à 20 stuks verkocht. Geef in het bestelformulier aan hoeveel dozen je wilt bestellen.

Let op:

Er is gebleken dat bij de verwerking door de drukker op een of andere manier op bladzijde 28 en 29 afbeeldingen en tekst op verkeerde plekken terecht zijn gekomen. Heel vervelend. Je ontvangt bij je bestelling een PDF-bestand met de juiste tekst. Dit bestand kun je op A4 printen (let op: landscape selecteren) en als inlegvel in het boekje doen. Het is dan opgelost. Excuses voor het ongemak.

Prijs per boek is € 12,50
Prijs per doos à 20 stuks is € 250,00
Prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.


    Aantal dozen (in 1 doos zitten 20 werkboeken)*

    Opmerkingen

    Het werkboek helpt klanten stap voor stap inzichten te verzamelen over het eigen Birkman Signature-rapport. Dat gebeurt aan de hand van reflectievragen en opdrachten. In het werkboek wordt beschreven hoe je het rapport moet lezen en wordt verdiepende stof aangeboden, zoals bijzonder stressgedrag, sociaal wenselijk gedrag en perspectieven. Aan de hand van interesses en behoeften kunnen klanten op zoek naar hun ideale werkomgeving, waarin gewerkt wordt met passie! Bekijk hier een impressie van het werkboek.