Professioneel team met trainers

Er is veel aandacht voor het opleidingsniveau en bijscholing van onze trainers en coaches. Je mag van ons verwachten dat ze hun vak verstaan en uitgebreide ervaring hebben! En heel belangrijk; wij maken gebruik van supervisie, dat betekent dat een coach meekijkt met onze coach!

Plezier tijdens de training

Jezelf ontwikkelen is gewoon léuk! Dat staat bij ons ook hoog in het vaandel. Als je met ons aan de slag gaat, heb je gegarandeerd een leuke dag en ga je met een hoop nieuwe kennis en boordevol inspiratie weer naar huis! We zijn Certified Facilitator of the LEGO SERIOUS PLAY. Dat betekent dat wij regelmatig Lego inzetten om complexe vraagstukken te bespreken. Dat zorgt niet alleen voor visuele inzichten, maar is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

Wij maken de trainingen persoonlijk

Geen enkel persoon is hetzelfde. Iedereen heeft andere blokkades, angsten of belemmeringen. Sommige mensen zijn verlegen, anderen hebben te weinig zelfvertrouwen, terwijl weer anderen juist heel ad rem zijn. Wij maken onze (groeps) trainingen en coaching sessies heel persoonlijk. We kijken naar het individu en stellen de oefeningen hierop af. Zo haal je eruit wat voor jou relevant is!

Fotostudio Wierd

Maatschappelijk betrokken

Zo’n 5% van onze omzet gaat naar een stichting die tot doel heeft iets voor de maatschappij te doen. Verder zetten wij regelmatig onze expertise in om zulke stichtingen te helpen. Weet jij nog een stichting die onze (financiele) hulp kan gebruiken? Mail het ons!