2-daagse training De kroon op je werk

Voor wie is het?

Wanneer je zo rond je vijftigste een taakvolwassen professional bent, heb je de fase van meesterschap bereikt. Hoe geef je zelf vorm aan wat er daarna komt? Deze tweedaagse training is bedoeld voor professionals die de fase van meesterschap in hun loopbaan hebben bereikt. Kenmerken van die fase: je hebt uitgebreide ervaring in leven en werk, weet waar het vak over gaat, je bent een gezagvolle senior.

Bij meesterschap hoort dat jij jezelf de luxe van twee dagen bezinning gunt.

Wat is het doel?

Het doel is dat je nadenkt over de finale van je loopbaan. In de tweedaagse heb je rust om te reflecteren op deze fase van je leven. Je formuleert (het begin van) antwoorden op de vragen die je meebrengt. Je ontwart eventuele knopen en maakt keuzes. Je vertrekt met nieuwe opties. De tweedaagse geeft richting aan jouw zingeving.

Wat gaan we doen?

 • We gaan terugkijken, stilstaan en we kijken vooruit
 • We gebruiken de natuur,
 • We wandelen
 • We gaan met elkaar in gesprek
 • We reflecteren en reiken theoretische concepten aan,
 • We onderzoeken en we gaan je verrassen.
 • Je vertrekt met nieuwe opties, want de tweedaagse geeft richting aan jouw zingeving.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Er is plaats voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Wat kost het?

Deelname aan het programma (intake, tweedaagse en supervisie/coachgesprek) bedraagt € 1.895,-. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw, maar inclusief één overnachting, ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Eventuele drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

De trainer

De training wordt gegeven door Rik Bekking en Marian Timmermans

Aristoteles: ‘Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping.’

Data:

dinsdag 8 en woensdag 9 oktober 2024

Werktijden:

dag 1 van 10:00 tot 20:00 uur en dag 2 van 09:00 tot 16:00 uur

Wat is mijn (tijds-)investering?

Naast de tweedaagse moet je rekening houden met een intakegesprek (online, 1 uur, met beide begeleiders).

Je krijgt een voucher voor een supervisie/coaching in te wisselen bij een van de begeleiders, binnen een half jaar na afloop van de tweedaagse. Ook dat gesprek duurt 1 uur.

Locatie:

De tweedaagse vindt plaats op Landgoed Rhederoord in De Steeg. Het is een comfortabele, goed bereikbare locatie in een mooie natuurlijke omgeving. Een locatie die past bij de finale van je loopbaan. Daar overnacht je ook. Inbegrepen zijn een voortreffelijk ontbijt, lunches op beide dagen en een diner op dag 1.

Persoonlijk

Geen enkel persoon is hetzelfde. Iedereen heeft andere blokkades, angsten of belemmeringen. Sommige mensen zijn verlegen, anderen hebben te weinig zelfvertrouwen, terwijl weer anderen juist heel ad rem zijn. Wij maken onze (groeps) trainingen en coaching sessies heel persoonlijk. We kijken naar het individu en stellen de oefeningen hierop af. Zo haal je eruit wat voor jou relevant is!

Professioneel

Er is veel aandacht voor het opleidingsniveau en bijscholing van onze trainers en coaches. Je mag van ons verwachten dat ze hun vak verstaan en uitgebreide ervaring hebben! En heel belangrijk; wij maken gebruik van supervisie, dat betekent dat een coach meekijkt met onze coach!

Plezier

Jezelf ontwikkelen is gewoon léuk! Dat staat bij ons ook hoog in het vaandel. Als je met ons aan de slag gaat, heb je gegarandeerd een leuke dag en ga je met een hoop nieuwe kennis en boordevol inspiratie weer naar huis!

Vraag jij jezelf wel eens af:

Je gaat naar huis met opties en nieuwe antwoorden op de vraag hoe jij de finale van je loopbaan gaat invullen.

 • Wat wil ik beroepsmatig nalaten of uitdelen?
 • Hoe ziet mijn persoonlijke meesterschap eruit?
 • Ga ik zo door tot mijn pensioen of ga ik (eindelijk) iets anders doen?
 • Welke waarde voeg ik juist in deze fase toe?
 • Welke waarde zou ik willen toevoegen?

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn en we houden je op de hoogte van nieuwe data en nieuwe trainingen.

Contact

Wil je meer weten? Twijfel je of een training wel iets voor jou is? Neem contact met ons op >

In company trainingen

Onze trainingen kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Als eerste worden jouw wensen in kaart gebracht en vervolgens maken we een passende offerte. Wij werken niet met uurtarieven, maar zorgen voor een aanbod gericht op de vraag en het budget. Voorbeelden van incompany trajecten zijn talentontwikkelprogramma’s, ontwikkelprogramma’s voor management en cultuurverandertrajecten.