2-daagse training De route naar meesterschap (werk maken van je loopbaan)

Voor wie is het?

De tweedaagse is bedoeld voor professionals tussen de 30 en 50 jaar, die een volgende stap in hun loopbaan willen zetten. Ze zijn onderweg zijn naar de fase van meesterschap. Kenmerken van waar je nu bent: je hebt de nodige ervaring in leven en werk, vraagt je af wat de volgende stap gaat zijn en bent daarin zoekende. Vragen die je bezighouden: ‘Wat wil ik beroepsmatig?’, ‘Hoe ziet mijn persoonlijke meesterschap eruit?’, ‘Ga ik zo door of ga ik iets anders doen?’, ‘Wat is de zingeving van wat ik doe?’

Je gunt jezelf twee dagen bezinning, even weg van de hectiek van werk en privé.

Wat is het doel?

Het doel is dat je nadenkt over de manier waarop jij met werk en leven omgaat. In de tweedaagse heb je rust om samen met anderen te reflecteren op deze fase van je leven. Je formuleert (het begin van) antwoorden op de vragen die je hebt. Is dit de goede richting? Wat is je passie? Wat zijn je kwaliteiten? Komen ze tot hun recht? Je onderzoekt, verkent, bespreekt, denkt, doet en voelt. Je vertrekt met (nieuwe) opties en een concrete eerste actie. De tweedaagse geeft richting aan jouw loopbaan.

Wat gaan we doen?

Je blikt terug op hoe je gekomen bent waar je nu bent. Wie ben ik en wat wil ik? Je onderzoekt welk meesterschap je ambieert. We gebruiken hierbij o.a. de Birkman-methodiek.  Op een gevalideerde manier worden je passie en kwaliteiten in beeld gebracht. Ook wordt duidelijk in welke omgeving jij tot je recht komt. Wat wordt de volgende stap in je carrière? Je onderzoekt je opties en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen loopbaan. Je stippelt een route uit en zet een concrete eerste stap op weg naar meesterschap.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Er is plaats voor 8 deelnemers.

Wat kost het?

Deelname aan het programma (intake, tweedaagse) bedraagt € 1.895,-. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw, maar inclusief één overnachting, ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Eventuele drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

Wie zijn de begeleiders?

Het programma wordt begeleid door Rik Bekking en Sonja Rhemrev. Rik en Sonja zijn collega’s bij OTCP. Ze werken regelmatig samen met groepen.

– Meesterschap –

(online Encyclopedie)

Bekwaamheid
Gezag
Het beheersen van een vak
Kampioenschap
Klasse

Data:

Data voorjaar 2023: de training van het voorjaar is VOL. Meld u aan om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe data.

Werktijden:

We werken op de eerste dag van 10 tot 20 uur en op de tweede dag van 9 tot 16 uur.

Wat is mijn (tijds-)investering?

Naast de tweedaagse moet je rekening houden met een intakegesprek (online, 1 uur, met beide begeleiders) en het invullen van de Birkman-vragenlijst (gemiddeld 3 kwartier).

Locatie:

De tweedaagse vindt plaats op Landgoed Rhederoord in De Steeg. Het is een comfortabele, goed bereikbare locatie in een mooie natuurlijke omgeving. Daar overnacht je ook. Inbegrepen zijn een voortreffelijk ontbijt, lunches op beide dagen en een diner op dag 1.

Persoonlijk

Geen enkel persoon is hetzelfde. Iedereen heeft andere blokkades, angsten of belemmeringen. Sommige mensen zijn verlegen, anderen hebben te weinig zelfvertrouwen, terwijl weer anderen juist heel ad rem zijn. Wij maken onze (groeps) trainingen en coaching sessies heel persoonlijk. We kijken naar het individu en stellen de oefeningen hierop af. Zo haal je eruit wat voor jou relevant is!

Professioneel

Er is veel aandacht voor het opleidingsniveau en bijscholing van onze trainers en coaches. Je mag van ons verwachten dat ze hun vak verstaan en uitgebreide ervaring hebben! En heel belangrijk; wij maken gebruik van supervisie, dat betekent dat een coach meekijkt met onze coach!

Plezier

Jezelf ontwikkelen is gewoon léuk! Dat staat bij ons ook hoog in het vaandel. Als je met ons aan de slag gaat, heb je gegarandeerd een leuke dag en ga je met een hoop nieuwe kennis en boordevol inspiratie weer naar huis!

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat naar huis met opties en eerste concrete actie. Nieuwe antwoorden op de vraag hoe jij de komende periode werk en privé gaat invullen. En natuurlijk jouw persoonlijkheidsanalyse via Birkman.

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn en we houden je op de hoogte van nieuwe data en nieuwe trainingen.

Contact

Wil je meer weten? Twijfel je of een training wel iets voor jou is? Neem contact met ons op >

In company trainingen

Onze trainingen kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Als eerste worden jouw wensen in kaart gebracht en vervolgens maken we een passende offerte. Wij werken niet met uurtarieven, maar zorgen voor een aanbod gericht op de vraag en het budget. Voorbeelden van incompany trajecten zijn talentontwikkelprogramma’s, ontwikkelprogramma’s voor management en cultuurverandertrajecten.