2-daagse training De route naar meesterschap

Voor wie is het?

De tweedaagse is bedoeld voor professionals die onderweg zijn naar de fase van meesterschap. Kenmerken van waar je nu bent: je hebt de nodige ervaring in leven en werk, vraagt je af wat de volgende stap gaat zijn en bent daarin zoekende. Vragen die je bezighouden: ‘Wat wil ik beroepsmatig?’, ‘Hoe ziet mijn persoonlijke meesterschap eruit?’, ‘Ga ik zo door of ga ik iets anders doen?’, ‘Wat is de zingeving van wat ik doe?’.

Je gunt jezelf twee dagen bezinning, even weg van de hectiek van werk en privé.

Wat is het doel?

Het doel is dat je nadenkt over de manier waarop jij met werk en leven omgaat. In de tweedaagse heb je rust om te reflecteren op deze fase van je leven. Je formuleert (het begin van) antwoorden op de vragen die je meebrengt. Je ontwart eventuele knopen en maakt keuzes. Je vertrekt met nieuwe opties. De tweedaagse geeft richting aan jouw zingeving.

Wat gaan we doen?

Je blikt terug op hoe je gekomen bent waar je nu bent. Je kijkt eens goed om je heen. Wie ben ik en wat wil ik?  Je onderzoekt je opties en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen carrière en privé.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Er is plaats voor 8 deelnemers.

Wat kost het?

Deelname aan het programma (intake, tweedaagse en supervisie/coachgesprek) bedraagt € 1.795,-. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw, maar inclusief één overnachting, ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Eventuele drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

Wie zijn de begeleiders?

Het programma wordt begeleid door Rik Bekking en Sonja Rhemrev. Rik en Sonja zijn collega’s bij OTCP. Ze werken regelmatig samen met groepen.

– Meesterschap –

(online Encyclopedie)

Bekwaamheid
Gezag
Het beheersen van een vak
Kampioenschap
Klasse

Data:

Najaar 2022: VOL.

Data voorjaar 2023: woensdag en donderdag 22 en 23 maart

Werktijden:

We werken op de eerste dag van 10 tot 20 uur en op de tweede dag van 9 tot 16 uur.

Wat is mijn (tijds-)investering?

Naast de tweedaagse moet je rekening houden met een intakegesprek (online, 1 uur, met beide begeleiders).

Je krijgt een voucher voor een supervisie/coaching in te wisselen bij een van de begeleiders, binnen een half jaar na afloop van de tweedaagse. Ook dat gesprek duurt 1 uur.

Locatie:

De tweedaagse vindt plaats op Landgoed Rhederoord in De Steeg. Het is een comfortabele, goed bereikbare locatie in een mooie natuurlijke omgeving. Daar overnacht je ook. Inbegrepen zijn een voortreffelijk ontbijt, lunches op beide dagen en een diner op dag 1.

Persoonlijk

Geen enkel persoon is hetzelfde. Iedereen heeft andere blokkades, angsten of belemmeringen. Sommige mensen zijn verlegen, anderen hebben te weinig zelfvertrouwen, terwijl weer anderen juist heel ad rem zijn. Wij maken onze (groeps) trainingen en coaching sessies heel persoonlijk. We kijken naar het individu en stellen de oefeningen hierop af. Zo haal je eruit wat voor jou relevant is!

Professioneel

Er is veel aandacht voor het opleidingsniveau en bijscholing van onze trainers en coaches. Je mag van ons verwachten dat ze hun vak verstaan en uitgebreide ervaring hebben! En heel belangrijk; wij maken gebruik van supervisie, dat betekent dat een coach meekijkt met onze coach!

Plezier

Jezelf ontwikkelen is gewoon léuk! Dat staat bij ons ook hoog in het vaandel. Als je met ons aan de slag gaat, heb je gegarandeerd een leuke dag en ga je met een hoop nieuwe kennis en boordevol inspiratie weer naar huis!

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat naar huis met opties en nieuwe antwoorden op de vraag hoe jij de komende periode werk en privé gaat invullen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn en we houden je op de hoogte van nieuwe data en nieuwe trainingen.

Contact

Wil je meer weten? Twijfel je of een training wel iets voor jou is? Neem contact met ons op >

In company trainingen

Onze trainingen kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Als eerste worden jouw wensen in kaart gebracht en vervolgens maken we een passende offerte. Wij werken niet met uurtarieven, maar zorgen voor een aanbod gericht op de vraag en het budget. Voorbeelden van incompany trajecten zijn talentontwikkelprogramma’s, ontwikkelprogramma’s voor management en cultuurverandertrajecten.