Werkdruk en Energie

Voor wie is het?
Deze training is bedoeld voor iedere medewerker die werkdruk ervaart en in staat en bereid is op zichzelf te reflecteren.

Wat is het doel?
Het doel van de training is manieren te ontdekken om anders met werkdruk om te gaan. Deelnemers krijgen energie van deze dag en ontdekken hoe ze die energie ook op hun werk kunnen krijgen.

Waar gaat het over?
De training gaat over het omgaan met werkdruk. Wat kost energie en wat levert energie op? Dit doen we aan de hand van fysieke, mentale, spirituele en sociaal-emotionele oefeningen. Deelnemers ontdekken hun grenzen en leren ze te bewaken. Aan het eind van de dag gaan de deelnemers met een persoonlijk actieplan naar huis.

Wie zijn de trainers?
De dag worden begeleid door Rik Bekking en Rolf Hoogenberg. Rik is een ervaren trainer en coach en gespecialiseerd in persoonlijke groei. Rolf is naast trainer en gastspreker ook dirigent en muziekdocent.

Hoeveel deelnemers zijn er?
Er zijn minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers.

Wat kost het?
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een prijsopgave gemaakt. Indicatief kun je denken aan een prijs per persoon van 330,- euro exclusief btw, locatie- en cateringkosten, inclusief lesmateriaal.

Wat zijn de tijden?
De ontvangst is dagelijks vanaf 9.00 uur. We werken van 9.30 tot 17.00 uur.

Verzoek om meer informatie


    Soort training*

    Opmerkingen