Succesvol leidinggeven aan jezelf

Voor wie is het?
Medewerkers die in staat zijn te reflecteren op zichzelf. De training is in principe voor alle leeftijden, maar er kan ook een groep gemaakt worden voor deelnemers van de leeftijd van ongeveer 50 jaar en ouder.

Wat is het doel?
Het doel van de training is enerzijds de balans van werk en leven op te maken aan de hand van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele energiemeters en anderzijds om concrete handvatten mee te nemen zodat jij succesvol leiding kunt geven aan jezelf! Centraal staat de vraag: Hoe vul ik de rest van mijn werkzame leven in?

Waar gaat het over?
De eerste dag staat in het teken van ontmoeten. Op een interactieve manier stellen we het programma vast. We kijken terug op je leven en werk tot nu toe. Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? Wat wil ik behouden en waar wil ik vanaf? Wat zijn mijn sterkten en zwakten? Wat heb ik van het verleden geleerd? Wat doe ik met mijn ervaring? In dag 2 staan we actief stil. Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? Welke gedachten, gevoelens en werkervaringen staan momenteel centraal in mijn leven? Hoe sta ik er nu voor? Wat past bij mij in het leven dat ik leid? Waar ben ik blij mee? Waar wringt het? Waar loop ik steeds weer tegen aan? Hoe sta ik er nu voor? Hoe voel ik mij? Waar krijg ik energie van? Waar lekt deze weg? Welke verlangens zijn er? Hoe ziet de balans er op dit moment uit? Op de laatste dag ligt de focus op de toekomst. Waar wil ik naar toe? Wat is mijn volgende stap? Hoe waarborg ik, dat ik succesvol voor mezelf zorgt? Wat heb ik daar voor nodig? Hoe ga ik dat realiseren? Wie ga ik daar bij betrekken? Wat ga ik doen?

Hoeveel deelnemers zijn er?
Er zijn minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.

Wat kost het?
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een prijsopgave gemaakt.
Prijzen zijn exclusief btw, locatie en cateringkosten, inclusief lesmateriaal.

Hoe laat is het?
De ontvangst is vanaf 8.30 uur. We werken van 9.00 tot 16.30 uur.

Verzoek om meer informatie


    Soort training*

    Opmerkingen