Contact experience

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor iedereen die wil ervaren hoe het is om echt contact te maken met anderen. We nemen je mee in een beleving die verrijkend is en je emotioneel raakt. Een belevenis voor iedereen die samenwerkt met anderen.

Wat gebeurt er deze dag?
Tijdens een ontspannen ochtenddeel maak je kennis met verschillende manieren om contact te maken met anderen. We doen dat in een ontspannen sfeer op een mooie locatie. Na een heerlijke lunch vertrekken we naar een verzorgingshuis, waar je kennismaakt met Alzheimer patiënten. We maken contact met mensen die vergeten zijn hoe de wereld in elkaar zit. We ervaren hoe een diva of divo van stichting Diva Dichtbij door zang contact maakt met deze mensen. Een ontroerende ervaring. Aan het eind van de middag sluiten we gezamenlijk af en reflecteren we op de ervaringen en vragen we ons af wat we hiervan meenemen naar de dagelijkse praktijk.

“Sometimes I’m sad, and shed a tear,
Sometimes it’s scary and lots of fear,
Sometimes I smile when you stop by,
Even if it’s just to say hi.”
Judy Lauer, Alzheimer patiënt

Stichting Diva Dichtbij
Deze dag wordt vorm gegeven in samenwerking met stichting Diva Dichtbij. Zij zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet naar het theater kunnen. Dat doen zij in de huiskamer van een zorgorganisatie of aan iemands bed. Ze staan niet op een podium, maar zingen van mens tot mens. Ze treden op voor mensen met dementie of met een lichamelijke of psychiatrische aandoening.

Hoeveel deelnemers zijn er?
Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Wat kost het?
De prijs bedraagt € 2.800,- per groep exclusief btw en inclusief lunch.

De trainer
De training wordt gegeven door Rik Bekking in samenwerking met een diva of divo van Stichting Diva Dichtbij.

Tijd
9.30 – 17.00 uur

Verzoek om meer informatie


    Soort training*

    Opmerkingen