Vervolgcursus Managen zonder Macht

Vervolgcursus Managen zonder Macht 1024 678 OTCP

Al jarenlang geven wij de training Managen zonder Macht. Zowel op individuele basis als in company. Zo hebben wij al heel wat leidinggevenden, managers en projectleiders geleerd dat managen mét macht een reële mogelijkheid is maar dat managen zonder macht een uitstekend alternatief is! De training wordt altijd als één van de leukste trainingen beoordeeld en is bovendien erg leerzaam. Tijd voor een Verdiepingstraining!

Deel II 
Deze 3-daagse verdiepingstraining is voor iedereen die de training “Managen zonder Macht” en de Birkman Persoonlijkheidstest óf de Birkman Opfriscursus al eens heeft gevolgd. De theorie uit de eerste training Managen zonder Macht wordt uiteraard opgefrist en we gaan hier vervolgens dieper op in. Bovendien krijg je nieuwe handvatten voor de dagelijkse praktijk én kun je je ervaringen sinds de eerste cursus bespreken. Erg leuk is dat deze cursus ook wordt gecombineerd met de Birkman methode. Hiermee vergroot je je inzicht in je eigen persoonlijkheid en de gevolgen van je gedrag op de communicatie met anderen.

Data volgen nog
Heb je interesse? Neem contact met ons op of meld je direct aan via de website. Wij gaan met de eerste paar geïnteresseerden een datum prikken.

Lees hier meer over onze training Managen zonder Macht Verdieping