Samenwerken met Diva Dichtbij

Samenwerken met Diva Dichtbij 1024 700 OTCP

Work2Win: Zoals jullie weten schenken wij ieder jaar een deel van onze omzet aan een organisatie of stichting die zich inzet voor onze medemens. Of we bieden onze expertise aan om deze organisaties te helpen.

Dit jaar kwamen we in contact met de stichting Diva Dichtbij. Hun diva’s (en ook divo’s!) zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan. Dat doen ze bijvoorbeeld in een huiskamer van een verpleeghuis of aan iemands bed. Ze staan niet op een podium, want ze willen dichtbij komen en iedere persoon oprechte aandacht geven. Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen ze voor een onvergetelijke dag!

Wij waren direct razend enthousiast over het werk van deze prachtige stichting en inmiddels hebben we kennis gemaakt met Pieternel van Amelsvoort, directeur bij Diva’s Dichtbij. Net als deze stichting zijn wij ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. We hebben daarom afgesproken dat OTCP en Diva’s Dichtbij twee jaar lang zullen samenwerken. OTCP financiert daarbij mooie optredens in een verpleegtehuis, verzorgingstehuis of bij een andere organisatie, gezongen door de diva’s van Diva Dichtbij.

We houden jullie op de hoogte……