Data trainingen 2020 zijn bekend

Data trainingen 2020 zijn bekend 1024 651 OTCP

Het jaar is bijna voorbij dus het is de hoogste tijd om rode kruizen in onze agenda’s te zetten en tijd te blokken voor persoonlijke ontwikkeling! De nieuwe data voor 2020 voor onze populaire trainingen staan nu online!

Managen zonder Macht

Wil jij weten hoe je kunt werken zonder een beroep te hoeven doen op je positie van coördinator, projectleider of leidinggevende? Of wil je invloed uitoefenen zonder gebruik te maken van persoonlijke macht? Of heb je geen formele macht en moet je toch anderen mee krijgen in de gewenste richting? Dan is onze vierdaagse training Managen zonder Macht echt iets voor jou! Ze staan gepland in maart/april 2020 en oktober/november 2020. Heb jij deze training al eens gevolgd? Dan is de driedaagse verdiepingstraining echt iets voor jou! Deze vindt plaats in maart/april 2020. Geef je snel op, want deze trainingen zitten altijd snel vol.

Persoonlijkheidsmethodiek

Hoe gedraag jij je als je in je kracht zit? Hoe reageer jij onder stress? Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Hoe verwacht jij dat andere mensen zich gedragen? In welke werkomgeving kom jij het best tot je recht? Wil je antwoorden op bovenstaande vragen dan is de Birkman persoonlijkheidsmethodiek wat voor jou! Deze kun je met ons één op één doen, maar veel leuker (en ook een tikkeltje goedkoper) zijn onze groepssessies. Heb jij al eens een Birkman vragenlijst ingevuld? Dan is het raadzaam om dit eens in de zoveel jaar op te frissen. Bovendien ontvang je dan een vernieuwde Birkmanrapportage. We geven deze groepssessies nog eenmaal in 2019, namelijk op 21 november en daarna weer op 19 juni 2020. Ben jij erbij?

Loopbaancheck

Dan hebben we nog de Loopbaancheck, gegeven door Rik en Rick :-). Ook hiervoor kun je je inschrijven in mei 2020 en november 2020. Handig voor mensen die niet meer gelukkig zijn in hun werk of toe zijn aan de volgende stap.

Plezier

Hoewel we allemaal druk druk druk zijn, is het belangrijk om tijd in te plannen voor persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen belangrijk, maar ook gewoon léuk! Dat staat bij ons ook hoog in het vaandel. Als je met ons aan de slag gaat, heb je gegarandeerd een leuke dag en ga je met een hoop nieuwe kennis en boordevol inspiratie weer naar huis! Bovendien maken wij onze groepssessies heel persoonlijk. Immers ieder mens is anders! We kijken naar het individu en stellen de oefeningen hierop af. Zo haal je eruit wat voor jou relevant is!

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze trainingen