2-Daagse training “De kroon op je werk”

Wanneer je zo rond je vijftigste een taakvolwassen professional bent, heb je de fase van meesterschap bereikt. Hoe geef je zelf vorm aan wat er daarna komt?

Voor wie is het?

De tweedaagse is bedoeld voor professionals die de fase van meesterschap in hun loopbaan hebben bereikt. Kenmerken van die fase: je hebt uitgebreide ervaring in leven en werk, weet waar het vak over gaat, je bent een gezagvolle senior.

Vragen die je bezighouden: ‘Wat wil ik beroepsmatig nalaten of uitdelen?’, ‘Hoe ziet mijn persoonlijke meesterschap eruit?’, ‘Ga ik zo door tot mijn pensioen of ga ik (eindelijk) iets anders doen?’, ‘Welke waarde voeg ik juist in deze fase toe en welke waarde zou ik willen toevoegen?’.

Bij meesterschap hoort dat jij jezelf de luxe van twee dagen bezinning gunt.

Wat is het doel?
Het doel is dat je nadenkt over de finale van je loopbaan. In de tweedaagse heb je rust om te reflecteren op deze fase van je leven. Je formuleert (het begin van) antwoorden op de vragen die je meebrengt. Je ontwart eventuele knopen en maakt keuzes. Je vertrekt met nieuwe opties. De tweedaagse geeft richting aan jouw zingeving.

Aristoteles: ‘Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping.’

Wat gaan we doen?
We hebben een gevarieerd programma, waarin we terugkijken, stilstaan en vooruit kijken. We gebruiken de natuur, we wandelen, gaan met elkaar in gesprek, reflecteren, reiken theoretische concepten aan, onderzoeken en gaan je verrassen. Je vertrekt met nieuwe opties. De tweedaagse geeft richting aan jouw zingeving. Voor het programma kun je hier de flyer downloaden.

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat naar huis met opties en nieuwe antwoorden op de vraag hoe jij de finale van je loopbaan gaat invullen.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Er is plaats voor 8 deelnemers.

Wat is mijn (tijds-)investering?

Naast de tweedaagse moet je rekening houden met een intakegesprek (online, 1 uur, met beide begeleiders).

Je krijgt een voucher voor een supervisie/coaching in te wisselen bij een van de begeleiders, binnen een half jaar na afloop van de tweedaagse. Ook dat gesprek duurt 1 uur.

Schrijf je hier in voor de training “Kroon op je werk”.

Data:
maandag 4 april 2022 en dinsdag 5 april 2022

Werktijden:
maandag van 10:00 tot 20:00 uur en dinsdag van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie:
De tweedaagse vindt plaats op Landgoed Rhederoord in De Steeg. Het is een comfortabele, goed bereikbare locatie in een mooie natuurlijke omgeving. Een locatie die past bij de finale van je loopbaan. Daar overnacht je ook. Inbegrepen zijn een voortreffelijk ontbijt, lunches op beide dagen en een diner op dag 1.

Aantal deelnemers:
Er is plaats voor 8 deelnemers.

De trainers:
De training wordt gegeven door Rik Bekking en Marian Timmermans

Kosten:
Deelname aan het programma (intake, tweedaagse en supervisie/coachgesprek) bedraagt € 1.795,-. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, maar inclusief één overnachting, ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Eventuele drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.