Birkman Opfriscursus

In 2018 zijn de Birkmanrapportages in een nieuw jasje gestoken! Korter, krachtiger, moderner, makkelijker te lezen en nieuwe benamingen voor de componenten. Wil jij ook graag deze nieuwe rapportage ontvangen? Wij zorgen ervoor dat jouw ‘oude’ rapportage wordt omgezet in de nieuwe versie.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor iedereen die de Birkman rapportage al in het bezit heeft en kennis wil maken met de nieuwe Birkman signature rapportage. We kunnen ons voorstellen dat de inhoud van jouw rapport in de loop van de tijd een beetje in de vergetelheid is geraakt. Dit is je kans om alles op te frissen! Aan de training kunnen ook deelnemers meedoen die het vragenformulier nog niet eerder hebben ingevuld.

Welke onderwerpen komen aan bod?
Tijdens onze opfriscursus ontvang je de nieuwe moderne rapportage zowel digitaal als op papier. Dit gaan we samen bespreken. Wat is er veranderd? Wat zijn de nieuwe benamingen van de componenten? Hoe moet ik de componenten lezen? Heb ik blinde vlekken? Wat valt er op in mijn rapportage? Wat zijn mijn uitdagingen? Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar nieuwe inzichten.

“The reality of life is that your perceptions — right or wrong — influence everything else you do” Roger Birkman

Wat leer je?
Na afloop van deze dag staan de uitkomsten van jouw eigen Birkmanrapport weer scherp op je netvlies. Je hebt de vernieuwde rapportage uit 2018 ontvangen en de nieuwe benamingen zijn toegelicht. Je begrijpt de componenten in de rapportage nog beter. Je leert deze dag hoe jouw perceptie van de werkelijkheid van invloed is op jouw dagelijks gedrag. Ook weet je na afloop van de cursus of je meer een denker, doener, prater of bewaker bent en welke rollen jou het beste passen. Je maakt je eigen actieplan voor de toekomst!

Hoeveel deelnemers zijn er?
Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Wat kost het?
De prijs bedraagt € 349,- exclusief btw en inclusief lunch.

De trainer
De training wordt gegeven door Rik Bekking.

Data:
Vrijdag 19 juni 2020

Tijdstip:
9.30 – 16.00 uur

Locatie:
Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn Kijk op de kaart > 

Download de flyer >

Schrijf je hier in voor de opfriscursus Birkmanmethode


    Datum*

    Ik ben al in het bezit van een Birkmanrapportage en kom graag mijn kennis opfrissen. Ik ga akkoord met een eenmalige investering van € 349,- (excl.btw)Ik heb nog nooit de Birkman vragenlijst ingevuld en wil graag mijn eigen unieke rapportage ontvangen. Ik ga akkoord met een eenmalige investering van € 495,- (excl. btw)